Så här använder du Polar Smartwatch för att hålla dig i form när du reser

Så här använder du Polar Smartwatch för att hålla dig i form när du reser

Du behöver inte offra din träningsrutin bara för att du reser. Med en Polar-smartwatch kan du faktiskt enkelt hålla koll på din träning även när du är på resande fot. Så här gör du för att få ut det mesta av din Polar smartwatch när du reser.

Om du letar efter snygga men samtidigt hållbara Polar armband är Klockarmband.se det perfekta stället att handla på. Här kan du hitta ett brett urval av högkvalitativa klockarmband som är utformade speciellt för Polar smartklockor.

Varför en Polar-smartwatch är den bästa resekompisen för träningsälskare 

En smartklocka från Polar är den perfekta följeslagaren för träningsälskare som reser ofta. Den har nästan allt du behöver för att hålla dig i form och spåra din träning, oavsett var du befinner dig i världen. Den låter dig inte bara övervaka din puls, förbrända kalorier och sömnkvalitet, utan dess Smart Calories-programvara kan också anpassas så att den tar hänsyn till din ålder, ditt kön, din längd, din vikt och din aktivitetsnivå för exakt kaloriräkning. Klockan synkroniseras också med din smarta enhet så att du kan få tillgång till detaljerade sammanfattningar av alla dina aktiviteter var du än befinner dig. För dem som reser runt om i världen och vill hålla koll på sin träningsrutin är en smartklocka från Polar en beprövad och pålitlig bästa vän.

Så här använder du klockan för att registrera dina steg, avstånd och förbrända kalorier när du går eller springer 

Att spåra dina steg, din sträcka och dina förbrända kalorier när du går eller springer är otroligt enkelt med rätt klocka. Allt du behöver göra är att para ihop din smartklocka med dess kompatibla mobilapp och börja ditt lågintensiva träningspass. Din klocka registrerar varje steg du tar och beräknar automatiskt den tillryggalagda sträckan. Du kommer också att kunna se hur många kalorier du förbrände under träningspasset. Så glöm att räkna i huvudet – smartklockor vet bäst! Njut av en hälsosammare livsstil med en knapptryckning – din klocka kommer att vara där för att spåra allt åt dig.

Tips för att hålla dig motiverad att vara aktiv på semestern 

Att hålla sig motiverad att vara aktiv på semestern kan vara en utmaning, men med lite kreativitet och planering behöver det inte vara det! Försök att ringa i förväg till din destination och se om de erbjuder några aktiviteter eller kurser som passar dina träningsmål och intressen – du kanske hittar en bra yogaställe på stranden, en fantastisk kustlöparrutt eller en lokal pool. Du kan också ta med dig träningsutrustning; de minsta träningsbanden och hantlarna tar inte mycket plats i bagaget. Om du tar dig tid att göra bara 15 minuters aktivitet per dag kan du verkligen få dig själv att må bra. Och slutligen, när utmattningen (eller margaritahungern!) slår till, försök att justera dina mål därefter – att byta från en intensiv träningsplan till några lätta stretchövningar kan ge dig den motivationshöjning du behöver för att fortsätta vara aktiv under din semester.

Så här använder du klockans inbyggda GPS för att kartlägga nya rutter och utforska din omgivning 

Att gå vilse kan vara ett äventyr – eller en huvudvärk. Att hitta rätt väg att ta ska aldrig vara ett problem när du har din smartklocka med dig. Med hjälp av klockans inbyggda GPS kan du enkelt upptäcka nya områden och rutter som annars kanske inte skulle vara kända. Vare sig du upptäcker en naturskön slinga för din morgonrunda, kartlägger en vandringsled i skogen eller hittar lokala pärlor genom att utforska grannskapet, kommer kartan på din klocka att hjälpa dig att visa vägen. Med det här verktyget till ditt förfogande har det aldrig varit lättare att gå vilse på bästa möjliga sätt!

Vad ska du göra om du börjar känna jetlag eller får andra hälsoproblem när du reser? 

När man reser långa sträckor är det vanligt att man upplever en viss grad av jetlag. Det kan få dig att känna dig som om du blivit påkörd av en buss! För att minimera den inverkan den har på din resa, försök att dricka mycket vatten och vila tillräckligt när du anländer till din destination. Att vara aktiv är också ett bra sätt att hjälpa din kropp att anpassa sig snabbare. Att göra lätta övningar eller helt enkelt ta en lugn promenad runt kan göra stor skillnad för att hjälpa dig att komma tillbaka på rätt spår och få ut det mesta av din resa. Om du känner att du blir förkyld eller drabbas av något allvarligare när du är ute på vägarna, gå till en lokal läkarmottagning för att bli undersökt på en gång så att du kan vila upp dig och komma tillbaka till spelet i god tid!

Så här får du ut det mesta av din Polar-smartwatch när du reser och håller dig i form!

Att hålla sig i form under dina resor är lättare sagt än gjort. Men med en Polar smartwatch kan du få ut det mesta av varje resa och upprätthålla hälsosamma vanor samtidigt som du har roligt. Din klocka hjälper dig att spåra din aktivitet och sömn, övervaka din hälsa och ge dig den feedback du behöver. Med över 100 sportprofiler att välja mellan kommer din klocka också att övervaka hjärtfrekvens och aktivitetsintensitetsnivåer för att hålla ditt träningsprogram effektivt och motiverande – oavsett vart i världen du är på väg. Så snart du är på semester är allt du behöver göra att sätta på dig din Polar smartwatch, välja dina rutiner och låta den göra allt arbete!

På det hela taget är Polar smartwatch en bra resekompis för träningsälskare. Den erbjuder en rad funktioner som låter dig spåra dina steg, distans och kaloriförbrukning, kartlägger nya rutter som du kan utforska med sin inbyggda GPS och låter dig förbli motiverad att hålla dig aktiv med hjälp av de framstegsrapporter som den ger när den synkroniseras med appen. Dessutom finns det många tips och tricks som hjälper dig att bli av med jetlag och andra hälsoproblem när du reser så att du kan få ut det mesta av din resa utan att offra ditt välbefinnande. Med den här klockan i handen kommer det att bli mycket lättare att hålla sig i form när du reser. Så varför vänta? Investera i en Polar smartwatch nu och uppgradera din reseupplevelse med några extra doser fitness! För att göra det ännu bättre kan du gå över till Klockarmband.se för fantastiska nya band till din Polar till priser som du inte tror!

arvind